What the FAQ?!

Når man skal ud og køre i studentervogn, er der ofte en masse spørgsmål. Vi har her forsøgt, at samle det mest almindelige spørgsmål, så I kan få hurtigt svar på dem. Hvis I ikke er helt tilfredse med svarene, eller mangler nogle svar, så kan i altid kontakte os.

HVEM, HVOR, HVAD, HVORFOR, HVORNÅR?

Er jeres priser inklusiv vogn?

Ja. For at gøre det nemmere for jer, sælger vi hele pakken inkl. studentervogn og lydanlæg – så behøver I ikke, at tænke på mere! Gennem vores mange års erfaring har vi fået forhandlet nogle gode aftaler med vores samarbejdspartnere, og I får således den bedste vogne til den bedste pris! Der er både inkluderet chauffør, benzin, fri kilometer og rengøring af vognen bagefter. Ingen skjulte omkostninger!

Er det muligt med ekstra timer?

Vores priser indeholder enten 10 eller 12 timer, hvor af 1 time er beregnet til opsætning af udstyr og så I kan få tid til at pynte vognen som I vil. Der er altså en effektiv køretid på hhv. 9 eller 11 timer. Ekstra timer koster fast 2.000 kr. pr. time. Hvis I vil benytte os til efterfest når studenterkørslen slutter, kan vi anbefale at I køber vores Afterparty tilbud.

Hvad hvis vejret bliver dårligt til vores studenterkørsel?

Tjah, det er desværre en af de ting vi ikke er herre over. Alle vores vogne har mulighed for at have tag på. Enten så er det et fast tag, eller også er der en specialbygget pressenning man kan hive over bilen, så ingen bliver mere våde end nødvendigt.

Der står man får fest, lir og gejl med. Hvad betyder det?

Vi har årelang erfaring med studenterkørsel og har i den forbindelse samlet en masse gode lege og andre gimmicks op på vejen som vi kan tage i brug i løbet af turen. Derudover lykkes det os nogle gange af finde sponsorer der giver et eller andet produkt til jer. Vi kan dog ikke love noget som helst, så det skal betragtes som en bonus. Under alle omstændigheder skal I selv sørge for pynt.

Hvad er størrelsen på jeres anlæg?

Anlæggets størrelse afhænger lidt af vognens størrelse. Mere plads, mere bas! Vores højtalere er fra Electro-Voice, som er blandt det bedste lyd på markedet.

Hvordan er vognens lad bygget? Hvor er bænkene placeret?

Alle vores vogne har bænke i midten og i siderne. Se billeder af vores vogne under Bestil Vogntur eller tag fat i os.

Et køleskab/eller andet til at opbevare flasker osv?

Vi har ikke køleskab, men man kan let få plads til en istønde, hvor man kan kaste et par rammer øl i.

Har i opladerstik til mobiler?

Yes, vi har masser af strøm, så tag bare jeres oplader med.

Hvilke muligheder er der for at få tag på vognen hvis det regner?

Alle vores vogne har tag – de største vogne har fast tag på, mens to af de mindre vogne har et tag, der kan rulles af og på efter behov.

Hvordan foregår det på selve dagen? Skal vi selv sørge for noget?

Det korte svar er; nej. Vi sørger for, at alle aftaler er på plads i god tid, så I bare kan nyde dagen.

EN FORBEDRET STUDENTERKØRSEL HVERT ENESTE ÅR

 1. Vi får feedback studenterne
 2. Vi evaluerer og arbejder hårdt
 3. Vi fixer det der skal fixes og forbedrer alle andre ting
 4. Vi laver en endnu federe vogntur!

1400++

CHAMPAGNEFLASKER
HAR VI POPPET

14

ÅR SIDEN VI KØRTE
VORES FØRSTE VOGN

3100++

FESTENDE STUDENTER
HAR VI KØRT

Skal du have det ligeså fedt som dem her?

 • "Bedste og vildeste tur!
  Vi havde den bedste og vildeste tur der er intet at klage over det kunne ikke blive bedre.
  Det var nogle mega gode chauffør og en vildt god DJ. Kan klart anbefales det er det hele værd."

  Jesper fra 3.D
 • "Fedeste vogntur i verden!
  Den bedste, fedeste og vildeste vogntur! Alt spillede lige fra vognen til højtaleren til chaufføren. Så profesionelle, og virkelig god kommunikation med medarbejderne. Jeg er så glad for vi valgte at køre med vognturen og kan helt klart anbefale det!"

  Kate
 • "Gik over alle forventninger!
  Virkelig en sindsyg fantastisk dag, hvor chaufføren var pisse flink og dj'en som var helt fantastisk der hjalp med at gøre stemningen og dagen endnu bedre end den allerede var! Kan kun sige min klasse og jeg ikke havde fået en ligeså sindsyg fed en dag, som hvis det var med en anden virksomhed. Kan varmt anbefales, især med dj!!!"

  Stefan Vulevic, Sukkertoppen Gymnasium
 • "Søde og hjælpsomme medarbejdere samt et festfyrværkeri af en DJ
  Jeg var meget glad for min og min klasses oplevelse med vognturen.dk. Vi havde en fantastisk tur, med bl.a. en fænomenal DJ, som virkelig forstod at løfte festen - også selvom vi var trætte hen imod slutningen af turen. Undervejs i forløbet var der ingen tvivl omkring booking eller informationer - både min klasse og jeg følte os trygge ved situationen, og alt forløb som det skulle. Alt i alt kan vognturen.dk helt sikkert anbefales!"

  Clara

Kontakt information

Vogntur.dk
Rørvangsvej 43A
4300 Holbæk
CVR 40137076

E-mail: info@vognturen.dk

Studenterkørsel

Vi kan næsten garantere det største anlæg på den fedeste studenterkørsel. Book os for at gøre jeres studenterkørsel endnu federe! Vi sørger for, at I får en dag i aldrig glemmer.

Video