Om vognturen.dk

Holdet bag Vognturen.dk er ungt. Vi er faktisk så unge, at vi mener, at vi er de bedste til at skabe den vildeste fest i branchen. Men på trods af vores unge alder, har vi været i branchen siden 2007, hvor vi selv blev studenter med et kæmpe anlæg på ladet! Hos os får du ikke sure, gamle vognmænd, for vi elsker allesammen vores job og ved lige præcis hvor meget den skal trykkes af på netop jeres dag!

HVAD VI STÅR FOR

Hos Vognturen.dk gør vi en ære i, at stable den fedeste fest på benene for hver enkelt studentervogn. Vi nyder at overdynge en studentervogn med alt for stort et lyd og lys setup, vi elsker at feste med jer og synes det er det fedeste at bruge vores mange års erfaring på, at overraske jer!

HVAD ER VI GODE TIL?

Kæmpe musikanlæg
Tips til studentermenuen
Vild fest og champagne
Nøgenbadning
At være svigermors drøm

1400++

CHAMPAGNEFLASKER
HAR VI POPPET

14

ÅR SIDEN VI KØRTE
VORES FØRSTE VOGN

3100++

FESTENDE STUDENTER
HAR VI KØRT

Skal du have det ligeså fedt som dem her?

 • "Bedste og vildeste tur!
  Vi havde den bedste og vildeste tur der er intet at klage over det kunne ikke blive bedre.
  Det var nogle mega gode chauffør og en vildt god DJ. Kan klart anbefales det er det hele værd."

  Jesper fra 3.D
 • "Fedeste vogntur i verden!
  Den bedste, fedeste og vildeste vogntur! Alt spillede lige fra vognen til højtaleren til chaufføren. Så profesionelle, og virkelig god kommunikation med medarbejderne. Jeg er så glad for vi valgte at køre med vognturen og kan helt klart anbefale det!"

  Kate
 • "Gik over alle forventninger!
  Virkelig en sindsyg fantastisk dag, hvor chaufføren var pisse flink og dj'en som var helt fantastisk der hjalp med at gøre stemningen og dagen endnu bedre end den allerede var! Kan kun sige min klasse og jeg ikke havde fået en ligeså sindsyg fed en dag, som hvis det var med en anden virksomhed. Kan varmt anbefales, især med dj!!!"

  Stefan Vulevic, Sukkertoppen Gymnasium
 • "Søde og hjælpsomme medarbejdere samt et festfyrværkeri af en DJ
  Jeg var meget glad for min og min klasses oplevelse med vognturen.dk. Vi havde en fantastisk tur, med bl.a. en fænomenal DJ, som virkelig forstod at løfte festen - også selvom vi var trætte hen imod slutningen af turen. Undervejs i forløbet var der ingen tvivl omkring booking eller informationer - både min klasse og jeg følte os trygge ved situationen, og alt forløb som det skulle. Alt i alt kan vognturen.dk helt sikkert anbefales!"

  Clara

Kontakt information

Vogntur.dk
Rørvangsvej 43A
4300 Holbæk
CVR 40137076

E-mail: info@vognturen.dk

Studenterkørsel

Vi kan næsten garantere det største anlæg på den fedeste studenterkørsel. Book os for at gøre jeres studenterkørsel endnu federe! Vi sørger for, at I får en dag i aldrig glemmer.

Video