Udvalgte DJs

Hos Vognturen.dk er vores DJs meget vigtige. Det er dem der er med til at sætte tempoet for festen, det er dem der har erfaringen med at holde jeres tur kørende og det er dem der er maskinen bag den vildeste vogntur i kan tænke jer til! Samtidig er de søde og rare. Kort sagt, så elsker vi vores DJs! Derfor har vi valgt at vise jer et meget lille udpluk af de DJs vi bruger på vognene, så i kan læse lidt om dem og se hvad de kan.

Vores DJ’s har blandt andet spillet til Distortion, på Rust, på Roskilde Festival, Culturebox, KB18, Butchers, HIVE, Molly, Sunday og har spillet som opvarmning til blandt andre Rune RK, Morten Breum, Flip, Rasmus Hedegaard, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Suspekt, Hampenberg, Lukas Graham, Kesi, Turboweekend, Joey Moe og mange flere.


Mark Toepfer
Mark Toepfer

Med opvarmninger for nogle af de helt store drenge som Rune Rk, Morten Breum & Anders K, på klubber som Hive, Sunday & Butchers med spillejobs hver torsdag, fredag & lørdag, står han på kanten til sit store gennembrud.
Mark har samtidig en stor passion for mode, design, interiør og tattoos som han har mange af!

| Soundcloud

Steffen Sean Rytter
Sean Rytter

Sean Rytter er en af de mest rutinerede DJs i staben. Han har været med helt fra starten og spillet utallige studentervogne. Udover dette har han pladekontrakt med No Brainer Records, samt spillet en masse store gigs, bl.a.: Distortion, Hive, Rust, Zefside, KB18, Molly, Ease Club (Tyskland), Egmont Festival og mange andre. Steffen er også altid frisk på en gemmeleg, men pas på, han kan være svær at finde!

| Soundcloud


Studenterkørsel Steffen Kristiansen
Steffen Kristiansen

Steffen er en god all-round DJ, der formår at skabe en fest til alle typer. Han har blandt andet varmet op for Xander, Kesi, Svenstrup & Vendelbo, Morten Hampenberg og Alexander Brown m.fl og har spillet på bl.a. Zen, Park, Rust, Sukkerbageren og mange andre.

| Soundcloud

Studenterkørsel Ricardo
Ricardo

Ricardo spiller alle typer musik og boltrer sig på bl.a. Freuds. Når han ikke DJ’er på barer og klubber, stiller han op til store virksomheds- og privatfester rundt omkring i hele Danmark.

| Soundcloud

 

Det største anlæg og de bedste DJ’s på din studentervogn! Mærk ladet hoppe i takt til bassen, mens jeres parallelklasser kigger misundeligt. Jeres forældre vil ikke være i tvivl, når I ankommer til byen!

Med mange års erfaring fra adskillige gymnasielle uddannelser på hele Sjælland kan I trygt overlade studenterkørsel festen til os. Vi sørger for alt; generator, kæmpe lydanlæg, lysshow samt to professionelle DJ’s som spiller til den sidste går under bordet!

Kontakt os for at høre mere om hvordan I får den bedst mulige studenterkørsel, eller se siden med priser for at finde ud af hvor meget en studentertur med os koster.