Ledig studenterkørsel

Vi er ledige!

admin Information, Studenterkørsel

Det er ikke alle der ved det, men på størstedelen af de studenterkørsler vi er med på, har studenterne selv fundet en studentervogn. Derefter har de kontaktet os og købt en af vores Party Pakker, så vi kan gøre deres vogntur helt uforglemmelig.

Vores musikanlæg, lyseffekter, røgmaskine og DJs passer ind på alle vogne. Vi er eksperter i at tilpasse os, som vi har gjort igennem 7 år nu. Vi kan derfor finde plads på enhver studentervogn. Det eneste i skal sørge for er, at studentervognens kapacitet ikke overstiges, ved at vi er med på vognen, samt at det er iorden med vognmanden at vi er ombord. Vi sørger for alle praktiske aftaler med vognmanden, når først bookingen er gennemført.

Så hvis jeres klasse sidder derude med en studentervogn og mangler nogle til at gøre festen på vognen helt vild, så skynd jer at kontakte os, så vi kan finde en god løsning. Det er ligemeget om det er København, Århus, Odense, Kolding, Nordsjælland eller andre steder – vi er klar!

Her ses et klip fra en af de studenterkørsler fra 2010 vi var med på, fra Allerød Gymnasium. Beklager lydkvaliteten, det er optaget med et almindeligt digitalkamera 🙂