Studentervognene ryger hurtigt!

admin Information, Studenterkørsel

Her hos Vognturen.dk samarbejder vi med en masse vognmænd der har rigtig mange fede studentervogne. Dette gør vi for at lette jeres bestillingsprocess til studenterkørslen, så I skal få trin igennem og for at I skal have kontakt til så få forskellige virksomheder som muligt. Vi klarer derfor alt praktikken omkring studenterkørslen, så I blot skal læne jer tilbage og glæde jer til ‘the ride of your life’.

Men, fordi vi har så mange partnere som vi kommunikerer med, kan vi også allerede nu se at det kan være svært at få fat i en studentervogn til sommeren 2013. De fleste vognmænd har simpelthen udsolgt på de mest populære dage og der er derfor mange klasser vi desværre må afvise. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, da vi ønsker at hjælpe så mange af jer som muligt med at få en fed studenterkørsel – og den er vi sikker på at vi kan levere!

Vores råd er derfor; Hvis i ikke er bundet til en dato, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at køre studentervogn en torsdag eller søndag. Der er stort set ikke udsolgt af studentervogne på disse dage og man kan i de fleste tilfælde opnå en stor rabat. Så der er altså også penge at spare – penge som kan bruges på meget andet på selve dagen.

Vi håber at alle studenter finder en god studentervogn til deres studenterkørsel!