Studentervogn

admin Studenterkørsel

Se vores studentervogne her!

Vi har før i tiden udelukkende taget os af at opsætte anlæg, lyseffekter, røgmaskiner, generatorer op på studentervognene og derefter brage derud af med vores festlige DJs. Men som noget nyt har vi nu indgået samarbejde med flere forskellige leverandører af studentervogne, således at vi bedre kan hjælpe jer til at vælge den rigtige studenterpakke. Det vil altså sige at man, igennem os, kan booke hele pakken, så man ikke skal ud og kontakte flere leverandører. Det letter arbejdet for både os og jer, da det ikke kræver nær så meget koordination.

Men det gør det ikke kun lettere for jer som kunde. Det sikrer også kvaliteten af hele setup’et og selve dagen. Hos Vognturen.dk sikrer vi os at vores samarbejdspartnere er pålidelige, samt at de har samme indstilling til dagen for jeres studenterkørsel som os – nemlig fest!

Lidt gode råd

Når man skal til og vælge hvilken type studentervogn man gerne vil køre i på selve dagen, er der nogle forskellige kriterier man skal bestemme sig for. Skal det være en gammel militærbil, eller en ombygget lastbil? Skal den være åben med mulighed for at rulle tag på, eller skal der være fastmonteret tag? Hvor mange personer skal den kunne holde? Må den køre der hvor i skal køre (Blandt andet om den er godkendt til at køre i miljøszonen i København)? Vil i bruge et dedikeret studenterkørsel firma som Vognturen.dk eller er det fint nok med et flyttefirma der har bygget bilen om? Er det tilladt at have musikanlæg om bord på den vogn i vælger?
Ja, spørgsmålene er mange og disse er blot et udpluk af hvad man skal tænke på når man søger studentervogn.

Så hvis i ikke har fundet en studentervogn endnu, skal i blot kontakte os på enten telefon eller mail, så skal vi nok finde ud af noget.