Student 2014

Student 2014

admin Anbefalinger, Information, Studenterkørsel

Bliver du student i 2014? Så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært at danne sig et overblik over hvad man skal huske når man skal ud og køre i studentervogn. Vi prøver hvert år at lave en opdateret liste over de ting der er vigtige at huske, samt hvornår de skal effektueres.

Når man går i 2.g på gymnasiet eller lignende uddannelser, kan man misundeligt kigge til når overklassen kører afsted i deres studentervogn. Men man kan samtidig vinke farvel til livet som 2.g’er og i stedet se frem mod det sidste år på gymnasiet og den ultimativt fedeste tur i ens liv; Studenterkørsel i 2014.
For mange er denne dag samtidig startskuddet til et kapløb – et kapløb hvor alle har samme udgangspunkt. Der skal findes en studentervogn og det skal være den fedeste af dem der findes. Mange går igang allerede i midten af 2.g med at undersøge mulighederne og booker også studentervognen i god tid. Det er en rigtig god idé.

Det gælder om at komme ud af starthullerne og få bestilt med det samme. Så er man sikret en studentervogn man er tilfreds med og man behøver ikke tænke på det længere, men kan i stedet koncentrere sig om detaljerne. Det kan eksempelvis være at hyre en DJ til at spille på studentervognen.

Udover at tænke på studentervognen og musikken, er der også andre vigtige elementer man skal huske. Vi har her samlet et par brugbare links, så i kan få den fedeste studenterkørsel. Det er gratis at læse dem og de hjælper jer i den rigtige retning mod den bedst mulige studenterkørsel. Hvis ikke siderne svarer på jeres spørgsmål, skal i være velkomne til at kontakte os.

Find vores studenter event på Facebook med gode tilbud, konkurrencer og rabatter her: Student 2014 på Facebook

Se vores video fra studenteråret 2012

Læs en journalists beretning fra ladet af en studentervogn

Hvordan forløber sådan en dag med studenterkørsel?

Læs hvordan man skal forholde sig til studentervejret

Hvem må overhovedet køre i studentervogn?

Hvad er reglerne for studenterhuen? Hvornår skal den have et hak?

Læs lidt spørgsmål og svar omkring studenterkørslen

Læs politiets information omkring studenterkørsler

Læs bekendtgørelse for studenterkørsler