GULDPAKKEN

admin Studenterkørsel

Topløs servering og stripshow? I løbet af en vogntur? Tjah, hvorfor ikke? Sådan tænkte vi, da vi satte os for at tilbyde den ultimative studenterkørsel til den ultimative partyklasse. Som de fleste nok ved, så er vognturen “the ride of your life” og vi følte derfor at der manglede noget. Der manglede et tilbud til de klasser der ikke kan “nøjes” med en flot vogn, et kæmpe anlæg, lysshow og røgmaskine. Vi ville lave noget til klassen der ville have noget ekstraordinært.

Derfor introducerer vi GULDPAKKEN. GULDPAKKEN indeholder alt hvad hjertet begærer til en studenterkørsel. Der er skruet op for det visuelle i form af et ekstra omfattende lysshow. Dertil er der drysset et frækt skær over vognen med både stripshow og topløs servering undervejs. Samtidig vil vores professionelle cocktailbartender sørge for lækre, kolde cocktails i sommervarmen, friskt shaket med årelang erfaring.

Kort sagt er GULDPAKKEN til den klasse der ikke kan få nok. Dem der ikke vil spare. Dem der gerne vil have den ultimative oplevelse.

Læs mere om GULDPAKKEN her