køb ti nspire software

Køb TI Nspire til Danmarks bedste pris

admin Anbefalinger

TI Nspire Software Licens

StudyShop.dk har siden 2003 dumpet priserne på grafregnere og matematisk software til fordel for de danske studerende.

Nu tilbyder webshoppen TI Nspire CAS Student Software med prisgaranti. Dvs. finder du softwaren/licensen billigere andre steder, så matcher StudyShop.dk prisen!

Med TI Nspire får du samme funktionalitet og muligheder som med den håndholdte grafregner TI Nspire CX CAS – dog til en væsentligt lavere pris.

TI Nspire licens fåes i to licens-versioner – en der er meget billig, og holder 1 år (TI Nspire 1-årig elevsoftware) samt Nspire livstids licens, der er noget dyrere. Til gengæld har man den for livstid.

TI Nspire softwaren passer til både PC og Mac. Køb og download TI Nspire CAS Student Software Mac eller TI Nspire CAS Student Software PC.

Texas TI Nspire CX CAS

Software kan være en dejlig og nem ting, men der er situationer, hvor det bare er rarest at have en fysisk håndholdt enhed. Fx. når man sidder til eksamen uden computer – eller når man bare ikke har tid til, at computeren starter op.

På StudyShop.dk kan man købe TI Nspire CAS grafregneren i flere versioner – både med og uden beskyttende neopren cover samt med og uden USB-oplader.

Husk, at StudyShop også har tilbehør til din grafregner, samt sælger andre populære modeller, så som TI-89 og den helt nye TI-84.