What The FAQ – Spørgsmål & Svar


Når man skal ud og køre i studentervogn, er der ofte en masse spørgsmål. Vi har her forsøgt, at samle det mest almindelige spørgsmål, så I kan få hurtigt svar på dem. Hvis I ikke er helt tilfredse med svarene, eller mangler nogle svar, så kan i altid kontakte os.

Hvem, hvor, hvad, hvorfor, hvornår?

Det startede med, at to studenter dimmiterede i 2007 . Her så man for første gang nogensinde kæmpe højtalere, lyseffekter, røgmaskine og DJs på ladet af en studentervogn, da de rullede ud på deres tur. Legenden fortæller at turen blev misundet af alle de andre vogne den kørte kørte forbi og at festen aldrig sluttede. Vi vil gøre vognturen så fed som overhovedet muligt, så I også kan få lov til at opleve det! Læs mere om os på ‘Om Vognturen’.
Ja. For at gøre det nemmere for jer, sælger vi hele pakken inkl. studentervogn, lydanlæg og DJs – så behøver I ikke, at tænke på mere! Gennem vores mange års erfaring har vi fået forhandlet nogle gode aftaler med vores samarbejdspartnere, og I får således den bedste vogne til den bedste pris! Der er både inkluderet chauffør, benzin, fri kilometer og rengøring af vognen bagefter. Ingen skjulte omkostninger!
Vores priser indeholder 10 timer, hvor af 1 time er beregnet til opsætning af udstyr og så I kan få tid til at pynte vognen som I vil. Der er altså en effektiv køretid på 9 timer. Ekstra timer koster fast 1.500kr pr. time. Hvis I vil benytte os til efterfest når studenterkørslen slutter, kan vi anbefale at I køber vores Afterparty tilbud.
Tjah, det er desværre en af de ting vi ikke er herre over. Alle vores vogne har mulighed for at have tag på. Enten så er det et fast tag, eller også er der en specialbygget pressenning man kan hive over bilen, så ingen bliver mere våde end nødvendigt.
Vi har årelang erfaring med studenterkørsel og har i den forbindelse samlet en masse gode lege og andre gimmicks op på vejen som vi kan tage i brug i løbet af turen. Derudover lykkes det os nogle gange af finde sponsorer der giver et eller andet produkt til jer. Vi kan dog ikke love noget som helst, så det skal betragtes som en bonus. Under alle omstændigheder skal I selv sørge for pynt.
Anlæggets størrelse afhænger lidt af vognens størrelse. Mere plads, mere bas! På vores største vogn har vi to stk. 2 meters højtalertårne på 5.800W. Vores mindste vogn har fire højtalere på i alt 3.200W.
Dette afhænger igen af, hvilken vogn I vælger. Vi har fire vogne, hvor der kun er bænke i siderne, og så har vi fire vogne, hvor der både er bænke i siderne og i midten.
Vi har ikke køleskab, men man kan let få plads til en istønde, hvor man kan kaste et par rammer øl i.
Yes, vi har masser af strøm, så tag bare jeres oplader med.
Alle vores vogne har tag – de største vogne har fast tag på, mens to af de mindre vogne har et tag, der kan rulles af og på efter behov.
Vi kan desværre ikke have alt musik, fra alle verdens artister. Men da alle vores DJs spiller mange gange om måneden, har de dog et ret godt bagkatalog af både gamle og nye hits, samt musik inden for alle genrer. Hvis I i jeres klasse har nogle specielle sange, eller sange i bare skal høre, så kan i blot sende os en mail med numrene og så sørger vi for at få dem indkøbt til turen.
Vi spiller lige den genre I gerne vil høre. Vi ved dog af erfaring at det oftest er dancecharten (top 50 over mest spillede numre i Danmark lige pt.), samt 90′er hits og andre tidligere store hits. Derudover ligger vi vægt på at der er en god bass i størstedelen af de sange der bliver spillet, så man kan høre at i kommer kørende langt væk fra.
Det korte svar er; nej. Vi sørger for, at alle aftaler er på plads i god tid, så I bare kan nyde dagen.

En forbedret studenterkørsel hvert eneste år

Studenter evaluering

  1. Vi får feedback studenterne
  2. Vi evaluerer og arbejder hårdt
  3. Vi fixer det der skal fixes og forbedrer alle andre ting
  4. Vi laver en endnu federe vogntur!