DJs

Hos Vognturen.dk er vores DJs meget vigtige. Det er dem der er med til at sætte tempoet for festen, det er dem der har erfaringen med at holde jeres tur kørende og det er dem der er maskinen bag den vildeste vogntur i kan tænke jer til! Samtidig er de søde og rare. Kort sagt, så elsker vi vores DJs! .

Vores DJ’s har blandt andet spillet til Distortion, på Rust, på Roskilde Festival, Culturebox, KB18, Butchers, HIVE, Molly, Sunday og har spillet som opvarmning til blandt andre Rune RKMorten Breum, Flip, Rasmus Hedegaard, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Suspekt, Hampenberg, Lukas Graham, Kesi, Turboweekend, Joey Moe og mange flere.

Det største anlæg og de bedste DJ’s på din studentervogn! Mærk ladet hoppe i takt til bassen, mens jeres parallelklasser kigger misundeligt. Jeres forældre vil ikke være i tvivl, når I ankommer til byen!

Med mange års erfaring fra adskillige gymnasielle uddannelser på hele Sjælland kan I trygt overlade studenterkørsel festen til os. Vi sørger for alt; generator, kæmpe lydanlæg, lysshow samt to professionelle DJ’s som spiller til den sidste går under bordet!

Kontakt os for at høre mere om hvordan I får den bedst mulige studenterkørsel, eller se siden med priser for at finde ud af hvor meget en studentertur med os koster.

1400++

CHAMPAGNEFLASKER
HAR VI POPPET

14

ÅR SIDEN VI KØRTE
VORES FØRSTE VOGN

3100++

FESTENDE STUDENTER
HAR VI KØRT

1800++

TIMER HAR VORES DJS
SPILLET PÅ VORES VOGNE

Skal du have det ligeså fedt som dem her?

 • "Bedste og vildeste tur!
  Vi havde den bedste og vildeste tur der er intet at klage over det kunne ikke blive bedre.
  Det var nogle mega gode chauffør og en vildt god DJ. Kan klart anbefales det er det hele værd."

  Jesper fra 3.D
 • "Fedeste vogntur i verden!
  Den bedste, fedeste og vildeste vogntur! Alt spillede lige fra vognen til højtaleren til chaufføren. Så profesionelle, og virkelig god kommunikation med medarbejderne. Jeg er så glad for vi valgte at køre med vognturen og kan helt klart anbefale det!"

  Kate
 • "Gik over alle forventninger!
  Virkelig en sindsyg fantastisk dag, hvor chaufføren var pisse flink og dj'en som var helt fantastisk der hjalp med at gøre stemningen og dagen endnu bedre end den allerede var! Kan kun sige min klasse og jeg ikke havde fået en ligeså sindsyg fed en dag, som hvis det var med en anden virksomhed. Kan varmt anbefales, især med dj!!!"

  Stefan Vulevic, Sukkertoppen Gymnasium
 • "Søde og hjælpsomme medarbejdere samt et festfyrværkeri af en DJ
  Jeg var meget glad for min og min klasses oplevelse med vognturen.dk. Vi havde en fantastisk tur, med bl.a. en fænomenal DJ, som virkelig forstod at løfte festen - også selvom vi var trætte hen imod slutningen af turen. Undervejs i forløbet var der ingen tvivl omkring booking eller informationer - både min klasse og jeg følte os trygge ved situationen, og alt forløb som det skulle. Alt i alt kan vognturen.dk helt sikkert anbefales!"

  Clara

Kontakt information

Vogntur.dk
Rørvangsvej 43A
4300 Holbæk
CVR 40137076

E-mail: info@vognturen.dk

Studenterkørsel

Vi kan næsten garantere det største anlæg på den fedeste studenterkørsel. Book os for at gøre jeres studenterkørsel endnu federe! Vi sørger for, at I får en dag i aldrig glemmer.

Video