Om Vognturen.dk


Holdet bag Vognturen.dk er ungt. Vi er faktisk så unge, at vi mener, at vi er de bedste til at skabe den vildeste fest i branchen. Men på trods af vores unge alder, har vi været i branchen siden 2007, hvor vi selv blev studenter med et kæmpe anlæg på ladet! Hos os får du hverken sure, gamle vognmænd eller DJ, for vi elsker allesammen vores job og ved lige præcis hvor meget den skal trykkes af på netop jeres dag!

Christoffer Vorm
| Christoffer

Christoffer er den ene halvdel af holdet bag Vognturen.dk. Christoffer er oftest ham i får fat på, når i er blevet overbevist om, at vi er det rigtige valg til jeres studenterkørsel, samt ham der sørger for at teknikken spiller. Når Christoffer ikke snakker med kunderne er han blandt andet fotograf og DJ, samt bruger tiden på andre projekter.

Email Christoffer
Lars Østergaard
| Lars

Lars er den anden halvdel af det grundlæggende hold på Vognturen.dk. Lars er nørden der sørger for, at websitet og interne systemer kører som det skal, samt at personalet har det godt. Udover Vognturen.dk hygger Lars sig med web, marketing og musik i forbindelse med andre projekter.

Email Lars

Hvad vi står for

Hos Vognturen.dk gør vi en ære i, at stable den fedeste fest på benene for hver enkelt studentervogn. Vi nyder at overdynge en studentervogn med alt for stort et lyd og lys setup, vi elsker at feste med jer og synes det er det fedeste at bruge vores mange års erfaring på, at overraske jer!

Hvad er vi gode til?

Kæmpe musikanlæg
100%
Tips til studentermenuen
33%
Vild fest og champagne
100%
Nøgenbadning
83%
At være svigermors drøm
87%